Foto: via ChurchPopViše nas ništa ne iznenađuje!

Tijekom ove i prošle godine oskvrnut je oltar na misi u SAD-u, vandalizirana je katolička crkva u Škotskoj, podmenut je požar u župi u Sjevernoj Irskoj, opljačkana crkva pod zaštitom UNESCO-a u Francuskoj, srušena crkva u Pakistanu, ubijeno 29 katoličkih misionara, a ukupni podaci od kraja 2018. do kraja 2019. pokazuju na svjetskoj razini progon čak 260 milijuna kršćana (od čega je velik broj katolika).

A ovo nisu ni svi incidenti o kojima smo pisali (o onim nepoznatima da ne govorimo).

Novi napad na katoličke svetinje dogodio se u gradiću Abbevilleu, u američkoj saveznoj državi Louisiani, gdje su nepoznate osobe sotonističkim grafitima išarale oltar, kip svete Male Terezije i špilju u dvorištu župe sv. Terezije od Djeteta Isusa, prenosi ChurchPop.

Tamošnja je policija objavila kako se incident dogodio 4. siječnja. Lokalna televizija KATC objavila je videoprilog o zločinu na kojem se jasno vide iscrtani grafiti: obrnuti pentagram, tri šestice, natpisi “Sotona” i “umrite”…

Također na kipu, koji je nakon incidenta zamotan u plastiku (kako se vidi na videu) iscrtani su pentagram i obrnuti križ, uz riječ “Sotona” (fotografiju možete vidjeti OVDJE).

Član župnog vijeća John Landry čin je nazvao “zlobnim” i “užasnim”.

“Tužno je što ovo nisu obični grafiti koje su iscrtali neki klinci. Ovo su okultne slike”, izjavio je za KATC.

“Crkve su mjesta mira, samoće i molitve. Ne samo da je netko zloban iscrtao grafite, nego je na kršćanski kip stavio sotonsko djelo i potpis, to je užasno vidjeti.”

Sotonizam nije nikakva šala ni benigna zabava. Čitateljima preporučujemo svjedočanstvo majke iz Hrvatske čiji se sin priključio sotonističkoj sekti u Zagrebu i otada mu se gubi svaki trag. Također, kako sotonističke sekte zavode i uvlače mlade možete pročitati OVDJE.

Tino Krvavica | Bitno.net