Klub prijatelja portala Bitno.net

Učlanite se u Klub prijatelja portala Bitno.net i podržite naš rad! 

Prijavnicu možete ispuniti na NA LINKU


Što je Klub prijatelja portala Bitno.net?

Klub prijatelja portala Bitno.net je zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net. Ovaj klub je stvoren kako bi naši čitatelji mogli tješnje surađivati s nama: biti pravodobno informirani o svemu što objavljujemo putem posebnog newslettera, davati nam povratnu informaciju o našim sadržajima i aktivnostima, pružati financijsku potporu našem radu na način koji im najviše odgovara i biti informirani o utrošku tih sredstava. Kao znak posebne zahvale jednom mjesečno će biti slavljena sveta misa na nakane svih članova Kluba prijatelja portala Bitno.net.

Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Koji su uvjeti članstva u Klubu prijatelja portala Bitno.net?

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 8 kn, odnosno godišnjem iznosu od 96 kn. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Kako se postaje članom Kluba prijatelja portala Bitno.net?

Svoje članstvo potvrđujete uplatom na račun neprofitne udruge koja je izdavač portala i brine o njegovu financiranju:

Centar za cjeloviti razvoj Split

IBAN: HR5223600001102232938

Swift adresa: ZABAHR2X

U pozivu na broj može stajati: HR00 pa datum, npr. 05082016

Svrha uplate: Članska potpora portalu Bitno.net

Koje pogodnosti ostvaruju članovi?

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net na svoju mail adresu dobivaju poseban newsletter, ostvaruju poreznu olakšicu za iznos darovanih sredstva, kao i posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku:

TRCZ AUTOMOBILI d.o.o – Popust od 1.000 (tisuću) kn prilikom kupnje rabljenog automobila uz predočenje iskaznice člana kluba prijatelja portala Bitno.net.

VERBUM d.o.o. : Povremene posebne akcije s popustima i pogodnostima u knjižarama Verbum samo za članove kluba prijatelja portala Bitno.net

ICHTIS TRAVEL d.o.o. agencija specijalizirana za organizaciju hodočašća: mogućnost sudjelovanja u hodočašćima po posebnim uvjetima koje će za članove kluba prijatelja organizirati  Bitno.net.

CROATA trgovine: 10% popusta na sav Croata asortiman

OPTIKA VISUAL: 20% popusta na dioptrijske i sunčane naočale. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji.

■ PALLIUM d.o.o. Split (Financije, knjigovodstvo, računovodstvo):  10% popusta na sve usluge

Dragi prijatelji, ovisimo o Vama i računamo na Vas! Podržite naše djelovanje, podržite novu evangelizaciju na Internetu!

Prijavnicu možete ispuniti na NA LINKU

Uredništvo portala Bitno.net


Možda vam se svidi