Podržite nas

Trebamo Vašu pomoć – podržite nas!

Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Budućnost ovog portala ovisi dakle o Vama. Stoga nam je značajan i Vaš najmanji prilog te Vas molimo da nas i na taj način podržite.

Ukoliko držite ovaj portal vrijednim postojanja  svoj prilog možete uplatiti na kunski račun neprofitne udruge „Centar za cjeloviti razvoj“ iz Splita, koja je osnivač portala i koja brine o njegovu financiranju. Naziv i djelovanje udruge inspirirani su riječima Pape Benedikta XVI.:

„Evanđelje nas podsjeća da čovjek ne živi samo o kruhu: duboka želja čovjekova srca ne može se zadovoljiti samo materijalnim dobrima. Čovjekov je horizont bez sumnje viši i širi; zato svaki plan razvoja mora imati pred očima, pored materijalnog, i duhovni razvoj osobe, koja je obdarena dušom i tijelom. To je cjeloviti razvoj, na koji se konstantno referira socijalni nauk Crkve. Taj razvoj ima svoj mjerodavni kriterij u pokretačkoj sili “ljubavi u istini”. (Kateheza pape Benedikta XVI. na općoj audijenciji, srijeda, 8. srpnja 2009.)

Članstvo u Klubu prijatelja portala Bitno.net

Pozivamo vas i da se uključite u Klub prijatelja koji je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net.

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 8 kn, odnosno godišnjem iznosu od 96 kn. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Više informacija o Klubu saznajte na ovom linku.

Donacija

Svoju potporu možete uplatiti na žiro račun:

Centar za cjeloviti razvoj Split
IBAN: HR5223600001102232938
Swift adresa: ZABAHR2X
U pozivu na broj može stajati: HR00 pa brojevi 0012

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke funkcionalnosti.

Oglašavanje

Ako ste poduzetnik ili obrtnik i želite potpomoći ovaj portal istovremeno upoznajući naše čitatelje s vašim proizvodima i uslugama javite nam se radi dogovora o oglašavanju.

Obratite nam se na: marketing@bitno.net.

Molitva

I na koncu ali ne manje važno, naš rad možete pomoći na jedan vrlo moćan način, a to je molitva. Vaša potpora izražena na taj način ima nemjerljivu vrijednost!


Dragi prijatelji, ovisimo o Vama i računamo na Vas! Podržite naše djelovanje, podržite novu evangelizaciju na Internetu!

Sa zahvalnošću,

Uredništvo portala Bitno.net