Sluga Božji Fulton J. Sheen bio je priznati američki intelektualac, teolog i filozof prvog ranga te jedan od najplodnijih pisaca Katoličke Crkve u Americi.

Nadbiskupa Sheena prije svega se pamti kao čovjeka koji je postavio ton pedesetih godina prošlog stoljeća. U travnju 1952. pojavio se na naslovnici časopisa “Time”, a bio je opisan kao “možda najpoznatiji propovjednik u SAD-u, svakako najpoznatiji američki rimokatolički svećenik i najnovija zvijezda američke televizije”.

U jednoj od svojih poznatih radijskih propovijedi progovorio je i o dolasku Antikrista. Katolička stranca ChurchPop napravila je popis sedam moćnih oružja u borbi protiv Antikrista, služeći se spomenutim govorom nadbiskupa Sheena.

Evo što bi katolici trebali napraviti:

1. Ražariti svoju vjeru, objesiti raspelo u svojim domovima kako bi ih podsjetilo da svaki od njih ima križ koji treba nositi.

2. Svaku večer okupiti obitelj i zajedno moliti krunicu.

3. Svakodnevno ići na svetu misu.

4. Svaki dan prakticirati “svetu uru”, molitvu pred Presvetim ili svetohraništem.

5. “Oni koji imaju vjere neka se trude ostati u stanju milosti, a onima koji nemaju ništa od toga bolje je otkriti što oboje znači jer će u nadolazećem dobu postojati samo jedan način na koji ćete moći zaustaviti drhtanje vaših koljena, a to je da se spustite na njih i molite.”

6. Moliti se svetom Mihaelu koji je pobijedio Sotonu.

7. Utjecati se molitvom Gospi, onoj kojoj je dana snaga da zdrobi glavu zmiji. Molimo je da ponovno pronađe Krista kojeg je svijet izgubio, neka nam daruje njegovu Riječ, kao što je Riječ Tijelom postala neka i on postane u nama. Neka Gospa užeže u nama svjetlo koje će gorjeti čak i u ovim mračnim danima.

Cijeli govor o dolasku i borbi protiv Antikrista poslušajte u videu.

*Pročitajte više: Dolazi li Antikrist uskoro?

Bitno.net