Nakon sedam godina postojanja, internetska stranica sveta-misa.org doživjela je redizajn te su ažurirani podaci, ali i dodane nove crkve u bazu stranice.

Administratori stranice poručuju kako stranica sada sadržava podatke za preko 300 župa u 75 gradova diljem Lijepe Naše, a mjesečno preko njihove stranice misu potraži oko 20 tisuća ljudi.

Na stranici su razvili i poseban obrazac kojim župnici, ali i laici mogu jednostavno uvrstiti svoju župu, zajedno s rasporedom misa i ostalim korisnim podacima. Svi zainteresirani obrazac mogu ispuniti OVDJE.

Projekt su 2011. pokrenuli mladi iz udruge Sveta Mati Slobode iz zagrebačke župe Duha Svetoga na Jarunu. Kako ističu na internetskoj stranici, cilj im je pružiti informacije o lokacijama pojedinih župa na području Zagreba i cijele Hrvatske i to tako da zainteresirane osobe u svakom trenutku i na bilo kojoj lokaciji mogu dobiti željenu informaciju o adresi župe i vremenu služenja svetih misa.

Ovom vrijednom i korisnom pothvatu možete, osim javljanjem informacija o svetim misama u vašem mjestu, pomoći i materijalnom potporom (više o tome možete provjeriti na ovome linku).

Bitno.net