O MEDIJIMA I DUHOVNOSTI

Jedan od najutjecajnijih katoličkih publicista Poljske Grzegorz Górny sutra ima predavanje na HKS-u

Górny je autor brojnih knjiga i pokretač časopisa Fronda koji je formirao čitav jedan naraštaj poljske katoličke inteligencije

Foto: Jakub Szymczak.

Jedan od najutjecajnijih poljskih katoličkih publicista i komentatora Grzegorz Górny, koji ovih dana boravi u Hrvatskoj, sutra će (subota, 4. ožujka) na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u 10 i 30 sati održati predavanje pod nazivom „Uloga i duhovnost laika i župni medijski apostolat“.

Gorny je autor brojnih knjiga i pokretač časopisa Fronda koji je formirao čitav jedan naraštaj poljske katoličke inteligencije. Dvije njegove knjige “Svjedoci otajstva” (o Kristovim relikvijama) i “Dokazi nadnaravnog” (o čudima u kršćanstvu) prevedene su na hrvatski jezik. Na popisu knjiga koje je napisao nalaze se radovi s nizom različitih tema: od razgovora s najutjecajnijim poljskim biskupima preko povijesnih i političkih tema do onih duhovnih. Višestruki je dobitnik nagrade “Feniks” koja se dodjeljuje najkvalitetnijim autorima i izdavačima katoličkog izdavaštva.

Svoje predavanje Górny će održati u sklopu seminara župnih medijskih suradnika u organizaciji Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

Tekst nastavlja ispod oglasa

Predavanje je otvoreno i ulaz besplatan.

Bitno.net


Podrži naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Saznaj više na ovom linku!

Objavljeno: 3. ožujka 2017.

Možda vam se svidi