Nakon godine odgode i godine održavanja konferencije online putem, udruga “Hrvatska za Život” s radošću poziva sve zainteresirane na 4. međunarodnu konferenciju za život “Život, dakle, biraj!” Konferencija će se održati 13. i 14. svibnja u popodnevnim satima, u Zagrebu, u hotelu Dubrovnik.

Očekuju vas zanimljiva predavanja, inozemni i domaći govornici, pro-life teme, a sve s ciljem kako odgovoriti na problem pobačaja u domovini i svijetu.

Govorit će se tako o: udomljavanju, djeci sa sindromom Down, kako izgleda pro-life borba u Indiji, je li duhovni boj na ulicama Sjedinjenih Američkih Država drugačiji nego onaj u Hrvatskoj, nose li očevi rane izabranog i spontantog pobačaja, što je i koliko rasprostranjena eutanazija… i još mnoge druge.

Svečano otvorenje Konferencije bit će 12. svibnja u 11 sati, a zamišljeno je kao otvoren susret s kratkim predavanjima, druženjem i proslavom Majčinog dana. Na ovoj proslavi okupit će se i trudnice i majke s djecom za koje brine Udruga, a moći će se čuti i razna svjedočanstva.

Prijava za Konferenciju je obvezna, a svi detalji o programu, mjestu održavanja i kotizacijama, nalaze se u prijavnici: https://forms.gle/dywC7Nr7J1n25APHA

Za više informacija možete pratiti web stranicu https://mkzivotdaklebiraj.com/ na kojoj će uskoro biti objavljen i popis govornika.