NOVI GIBSONOV FILM: 'USKRSNUĆE'

[VIDEO] Mel Gibson otkrio: nastavak filma ‘Pasija’ bavit će se paklom?

“Što se dogodilo u ta tri dana…?” upitao je Gibson začuđenog voditelja, na što je Colbert počeo citirati Apostolsko vjerovanje: “Uzašao nad pakao…”, samo da bi Gibson potvrdio kako je mislio upravo na to

Mel Gibson uskrsnuće nastavak filma pasija pakao

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca i redatelja, Mel Gibson, kojeg kršćanska publika posebno pamti po filmovima Pasija i Greben spašenih, u razgovoru s popularnim američkim voditeljem Stephenom Colbertom otkrio je neke detalje o svom novom filmu Uskrsnuće koji će se pozabaviti događajima nakon Isusova pribijanja na križ.

Naime, tijekom gostovanja u emisiji, Colbert, koji se inače deklarira kao katolik, upitao je Gibsona na koji način planira napraviti priču o uskrsnuću: “Tu nema neke radnje… Kako ispričati priču o uskrsnuću? To je jedan događaj, i onda ide ukazanje ljudima u gornjoj sobi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to je Gibson uzvratio kako to nije samo “jedan događaj”, već “nevjerojatan događaj”, nadodavši kako će se dotaknuti stvari koje su se odvijale u vrijeme uskrsnuća, a koje “razjašnjavaju što ono znači”.

Odgovarajući na pitanje postoje li neki zlikovci u filmu, Gibson je pomalo tajanstveno odgovorio: “Da, ali oni prebivaju u drugoj stvarnosti.”

“Što se dogodilo u ta tri dana?” (između Isusove smrti i uskrsnuća, op.a.), upitao je Gibson začuđenog voditelja, na što je Colbert počeo citirati Apostolsko vjerovanje: “Uzašao nad pakao…”, samo da bi Gibson potvrdio kako je mislio upravo na to.

Nakon što ga je voditelj ponovno upitao misli li se baviti paklom u filmu, australski glumac je poručio: “Nisam siguran, ali zanimljivo je razmišljati o tome, zar ne? Proradi ti mašta.”

“Da, svakako”, zaključio je vidljivo iznenađeni Colbert. “Doista se puno akcije odvija u pozadini Biblije tijekom Isusova uskrsnuća od mrtvih.”

Mel Gibson također je istaknuo kako će film vjerojatno izaći tek za tri godine, s obzirom na to da se radi o opširnoj i važnoj temi.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

 

Tino Krvavica | Bitno.net


Objavljeno: 7. veljače 2017.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi