“Samo vas želim ohrabriti i poručiti da vas Bog voli – i pustite vašem svjetlu da svijetli”, izjavila je Letitia Wright, zvijezda filma “Black Panther”, nakon što je posvjedočila kako ju je Bog izvukao iz depresije.

Letitia Wright Black Panther Bafta

Letitia Wright kao Shuri, mlađa sestra T’Challe (lijevo), kralja Wakande poznatijeg kao “Black Panther”/Foto: screenshot iz filma via The Source

“Ja sam dijete Božje, to je moj identitet i ne mogu se popeti ovdje (na pozornicu) a da ne zahvalim Bogu”, izjavila je Letitia Wright, poznata po ulozi u filmu “Black Panther”, prilikom primanja prestižne nagrade BAFTA za “nadolazeću zvijezdu”.

Wright, koja se proslavila ulogom Shuri, pametne i razigrane mlađe sestre “Crne pantere”, izjavila je na dodjeli u nedjelju kako je tijekom svojih glumačkih početaka prolazila kroz razdoblje očajavanja.

“Prije nekoliko godina nalazila sam se u stanju duboke depresije te sam doslovno htjela prestati s glumom. Jedina stvar koja me izvukla iz toga bili su Bog, moja vjera, moja obitelj i e-mail od BAFTA-e u kojem je pisalo kako žele da budem dio BAFTA Breakthrough Brits (jednogodišnji program mentorstva za kreativne talente ne području filma, televizije i igrica, op. a.). I tada sam odlučila: ‘Idem probati iznova.'”

“Samo želim zahvaliti Bogu, želim zahvaliti svojoj obitelji…”, poručila je, zahvalivši i svima koji su, kako je rekla, “vidjeli moje talente, vidjeli što je Bog stavio u mene i rekli ‘da'”.

Na kraju govora pružila je riječ ohrabrenja onima koji u vlastitom životu prolaze kroz prepreke i razočarenja:

“Želim vas ohrabriti, sve koji prolaze kroz težak period ili nešto u svojoj duši, koji su izgubili svoje svjetlo. Želim vas ohrabriti, Bog vas je stvorio i važni ste. Možda neki od vas prolaze kroz depresiju, kroz teško razdoblje, ali stavljate osmijeh na svoje lice i nitko to ne može vidjeti. Ali vi znate i Bog zna. I samo vas želim ohrabriti i poručiti da vas Bog voli – i pustite vašem svjetlu da svijetli”, zaključila je Wright u govoru.

Ovo nije prvi put da je Letitia Wright posvjedočila svoju vjeru. Prilikom gostovanja u britanskoj televizijskoj emisiji “This morning” otvoreno je progovorila kako je otkrila svoj odnos s Bogom, prenosi Relevant.

Istaknuvši kako je nekada “idolizirala glumu” te da joj je bio potreban odmor od glumačkih aktivnosti, izjavila je:

“Krenula sam u avanturu otkrivanja svog odnosa s Bogom i postala kršćanka. Dobila sam iznimno puno ljubavi i svjetla. Osjećam se sigurno, kao da mi nije potrebna potvrda od drugih ili dobivanje neke uloge. Moja sreća nije ovisila o tome, ovisila je o odnosu s Bogom.”

Letitia Wright na svom Twitter profilu redovito dijeli pozitivne poruke i biblijske citate. Tako je u svom posljednjem tweetu u 2018. godini napisala: “Molim se da vam 2019. bude predivna. Da se vaša čaša Božjih blagoslova prelijeva.”

U jednom drugom tweetu zahvalila je Gospodinu za 2018. godinu, poručivši kako je u njenom životu “Bog otvorio ustave nebeskih blagoslova”.

Pogledajte video s dodjele nagrada Britanske akademije filmskih i televizijskih umjetnosti:

Tino Krvavica | Bitno.net