“Ja sam dijete Božje, to je moj identitet i ne mogu se popeti ovdje (na pozornicu) a da ne zahvalim Bogu”, izjavila je Letitia Wright, poznata po ulozi u filmu “Black Panther”, prilikom primanja prestižne nagrade BAFTA za “nadolazeću zvijezdu”.

Wright, koja se proslavila ulogom Shuri, pametne i razigrane mlađe sestre “Crne pantere”, izjavila je na dodjeli u nedjelju kako je tijekom svojih glumačkih početaka prolazila kroz razdoblje očajavanja.

“Prije nekoliko godina nalazila sam se u stanju duboke depresije te sam doslovno htjela prestati s glumom. Jedina stvar koja me izvukla iz toga bili su Bog, moja vjera, moja obitelj i e-mail od BAFTA-e u kojem je pisalo kako žele da budem dio BAFTA Breakthrough Brits (jednogodišnji program mentorstva za kreativne talente ne području filma, televizije i igrica, op. a.). I tada sam odlučila: ‘Idem probati iznova.'”

“Samo želim zahvaliti Bogu, želim zahvaliti svojoj obitelji…”, poručila je, zahvalivši i svima koji su, kako je rekla, “vidjeli moje talente, vidjeli što je Bog stavio u mene i rekli ‘da'”.

Na kraju govora pružila je riječ ohrabrenja onima koji u vlastitom životu prolaze kroz prepreke i razočarenja:

“Želim vas ohrabriti, sve koji prolaze kroz težak period ili nešto u svojoj duši, koji su izgubili svoje svjetlo. Želim vas ohrabriti, Bog vas je stvorio i važni ste. Možda neki od vas prolaze kroz depresiju, kroz teško razdoblje, ali stavljate osmijeh na svoje lice i nitko to ne može vidjeti. Ali vi znate i Bog zna. I samo vas želim ohrabriti i poručiti da vas Bog voli – i pustite vašem svjetlu da svijetli”, zaključila je Wright u govoru.

Ovo nije prvi put da je Letitia Wright posvjedočila svoju vjeru. Prilikom gostovanja u britanskoj televizijskoj emisiji “This morning” otvoreno je progovorila kako je otkrila svoj odnos s Bogom, prenosi Relevant.

Istaknuvši kako je nekada “idolizirala glumu” te da joj je bio potreban odmor od glumačkih aktivnosti, izjavila je:

“Krenula sam u avanturu otkrivanja svog odnosa s Bogom i postala kršćanka. Dobila sam iznimno puno ljubavi i svjetla. Osjećam se sigurno, kao da mi nije potrebna potvrda od drugih ili dobivanje neke uloge. Moja sreća nije ovisila o tome, ovisila je o odnosu s Bogom.”

Letitia Wright na svom Twitter profilu redovito dijeli pozitivne poruke i biblijske citate. Tako je u svom posljednjem tweetu u 2018. godini napisala: “Molim se da vam 2019. bude predivna. Da se vaša čaša Božjih blagoslova prelijeva.”

U jednom drugom tweetu zahvalila je Gospodinu za 2018. godinu, poručivši kako je u njenom životu “Bog otvorio ustave nebeskih blagoslova”.

Pogledajte video s dodjele nagrada Britanske akademije filmskih i televizijskih umjetnosti:

Tino Krvavica | Bitno.net