mgibson1

Australsko-američki glumac i redatelj Mel Gibson potvrdio je kako razgovara o projektu nastavka svog kultnog filma ‘Pasija’ te kako će se film vjerojatno zvati ‘Uskrsnuće’.

U razgovoru s Gregom Laurijem, pastorom kalifornijske zajednice Harvest Christian Fellowship, Gibson je potvrdio ono o čemu su već pisali brojni mediji, pa i naš portal: priprema se snimanje nastavka ‘Pasije’.

Kako je rekao, on i drugi umjetnici koji su bili uključeni u nastanak remek-djela iz 2004. trenutačno “raspravljaju o mogućnosti snimanja nastavka”.

“Da, razgovaramo o tome. Naravno, riječ je o velikom projektu. I znate, to neće biti nekakva ‘Pasija 2’. Film će se zvati ‘Uskrsnuće’. Naravno, riječ je o velikoj temi koju moramo dobro promisliti jer ne želimo samo napraviti običan prikaz onoga što se dogodilo”, prenio je redateljeve riječi The Christan Post.

Gibson je pojasnio i kako je angažirao poznatog scenarista i redatelja Randalla Wallacea koji trenutačno radi na scenariju za novi projekt koji će prikazati događanja nakon Isusova uskrsnuća.

“Potrebno je istražiti dublja značenja te teme, a Wallace je čovjek koji to može napraviti. Osim što je izvrstan scenarist on je i sjajan redatelj”, rekao je Gibson o čovjeku s kojim je već surađivao kada su zajedno snimali uspješnicu “Hrabro srce”.

Naš portal već je ekskluzivno pisao i o tome kako će ulogu Isusa u novom projektu ponovno igrati Jim Caviezel, a tada smo i informirali da će se novi film zvati “Uskrsnuće”. Sada je Gibson po prvi put službeno i potvrdio tu informaciju.

Bitno.net