Dom molitve Slavonski Brod već šestu godinu za redom organizira VATRA seminar. VATRA je dvodnevni seminar ispunjen mnoštvom slavljenja, predavanja i molitve, a ove godine glavna predavačica je Michelle Moran, bivša dugogodišnja predsjednica ICCRS-a, sveučilišna profesorica i katolička spisateljica. Intervju s Michelle možete pročitati ovdje.

Michelle je vršila dužnost predsjednice ICCRS-a (Međunarodna služba katoličke karizmatske obnove u Rimu) od 2006. do 2017. godine te je bila član Papinskog vijeća za laike od 2008. do 2016. godine. Zajedno sa svojim mužem Peterom osnivač je zajednice Sion (katolička zajednica za evangelizaciju) te preko 30 godina evangelizira po svijetu. Ona je svjetski propovjednik, katolička spisateljica i sveučilišna profesorica. Michelle je 2016. g. postavljena osobno od pape Franje za osnivanje novih struktura za službe Obnove i Misije u Crkvi.

Za vrijeme svojeg vodstva Katoličkog karizmatskog pokreta surađivala je s papom emeritusom Benediktom XVI. i sa sadašnjim papom Franjom. Kroz gotovo 10 godina vodstva Katoličkog karizmatskog pokreta proputovala je gotovo cijeli svijet, a idući tjedan ćete imati priliku slušati njezina predavanja u Slavonskome Brodu.

Prve četiri godine glavni predavač na VATRA seminaru bio je Johannes Hartl, doktor katoličke teologije i osnivač najvećeg Doma molitve u Europi – Gebetshaus Augsburg. Ovogodišnja tema seminara je Gorljivo tebe tražim.

Seminar će se održati 9. i 10. ožujka u Svečanoj dvorani Prestige u Slavonskom Brodu, s početkom u 17 sati.

Organizirano je čuvanje djece starije od tri godine, a za sve one koji dolaze izdaleka omogućena je online kupovina karata i spavanje. Za prijavu je potrebno ispuniti Google obrazac, a nakon toga ćete dobit link za online kupovinu karata.

Više informacija o ovom seminaru možete pronaći na web stranici Doma molitve Slavonski Brod te na Facebook stranici i eventu VATRA seminar 2018.

Bitno.net