“Stigla je lijepa vijest za sve one koji su slali upite i priželjkivali videouradak za pjesmu ‘Čovjek sam grešan’ s moga zadnjeg albuma ‘Nova stvorenja'”, poručuje glazbenik i voditelj zajednice “Srce Isusovo” Alan Hržica.

Snimljen je videospot, i a naš portal upravo ekskluzivno objavljuje video za ovu pjesmu.

Tekst i glazbu pjesme napisao je fra Marin Karačić koji slovi za jednog od najboljih autora duhovnih pjesama u Hrvata, a ovaj uradak samo potvrđuje to mišljenje.

Aranžman i produkciju napravio je Goran Kovačić.

Kada smo priupitali Alana što nam može reći o pjesmi i njezinu snimanju, rekao je sljedeće:

“Putovao sam svuda, svjedočio Isusa, radio koncerte i tako sam jedan dan završio u samostanu u Humcu (Hercegovina) gdje sam gostovao kod prijatelja fra Marina Karačića. Poslije prekrasnog susreta u prepunoj crkvi, na druženju s mladima počeo sam onako bratski nagovarati fra Marina kako bi bilo lijepo da i meni napiše neku pjesmu za moj novi album. Uz dobro zezanje i vruću pitu zeljanicu, mladi fratar je rekao da možda čak i ima jednu pjesmu koja bi mi mogla odgovarati. Došao sam u Zagreb i poslušao tu pjesmu te se odmah ‘bacio na gitaru’ da čujem kako to zvuči u mojoj izvedbi. Brzo sam uvidio da se radi o velikoj pjesmi i oduševljeno sam nazvao Marina da mu kažem kako uzimam pjesmu. Zanimljivo je da mi svako malo netko priđe i kaže da mu je upravo ta pjesma najbolja pjesma s mog novog albuma”, priča Alan.

Kadrovi spota snimani su u Mariji Bistrici i Zagrebu, a cijelu video produkciju na sebe je preuzeo redatelj Milo Ostović (Ivomi produkcija). Glavnu ulogu u spotu ima Mario Križanac, koji je jedan od momaka iz molitvene grupe Spiritus Dei u Srcu Isusovu koju vodi Alan, gdje su mnogi momci s teškom životnom pričom pronašli spas i svoj mir.

Molitvena zajednica Srce Isusovo u ovom trenutku najviše svoga ljudskog kapaciteta daje animirajući duhovne ljetne obnove na otoku Pašmanu gdje surađuje s brojnim svećenicima koji su se odazvali takvom apostolatu. Alan ovo ljeto ima koncerte sa svojim bendom diljem Lijepe Naše u izmjeničnoj suradnji s kolegama, prijateljima Marijom Husar Rimac i Petrom Buljanom, a preostali koncerti bit će na otoku Krku, u mjestu Crvenice u Bosni i Hercegovini, u Novigradu i Rovinju, te krajem rujna u Požegi. U najavi je i samostalan koncert u Zagrebu te na Gripama u Splitu.

Pogledajte video!

Bitno.net