Kanye West je na sam blagdan Božića objavio novi album pod nazivom “Jesus is Born”, donosi Faithwire. Ovaj album predstavlja još jedno gospel izdanje nakon što je u listopadu ove godine objavio album “Jesus is King”. Forbes Magazine opisuje ovaj album kao “raskošni evanđeoski album koji je iskren prema dobroti te predstavlja dirljiv navještaj vjere…”.

Novi album “Isus je rođen” već osvaja stare i nove poklonike njegove glazbe. Na njemu se nalazi 10 pjesama kao što su: “Count Your Blessings,” “Revelation 19:1,” “Balm in Gilead,” i “Satan, We’re Gonna Tear Your Kingdom Down”.

Inače, glazbenik je svojim pjesmama i nastupima izazvao veliki interes za kršćanstvo. Američko je biblijsko društvo u manje od dva tjedna fanovima Kanyea Westa podijelilo šest tisuća besplatnih Biblija. Osim toga, nakon što je najveća američka hip-hop zvijezda Kanye West objavio album “Jesus is the King” (Isus je kralj) na tražilici Google registriran je velik broj pretraga rečenice “U što vjeruje Kanye”.

Glazbenik također ne propušta priliku kako bi posvjedočio svoju vjeru. Dobar primjer je nedavno gostovanje kod popularnog Jimmyja Kimmela. Nakon što je gostovanje krenulo u prilično uobičajenom smjeru, kamo ga je voditelj vodio, West je odmah preusmjerio svoje odgovore i počeo govoriti o tome kako je predao svoj život Isusu i kako se u svemu što čini pokušava brinuti o svojoj obitelji, jer je obitelj temelj zdravoga društva. „Bojiš li se da ćeš izgubiti publiku?“ pitao ga je nedavno voditelj Big Boy. „Čovječe, jedino čega se bojim jest moj Bog. Moj otac, njega se jedino bojim“, odgovorio je glazbenik.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net