Iako teška, prošla godina je za Bruna Krajcara, jednog od naših najsvestranijih akademskih glazbenika bila jako uspješna. Nezahvalne okolnosti koje je uzrokovala pandemija virusa COVID-19 i potresi pokušao je ublažiti glazbenim melemom – albumom “Sve će biti dobro“.

Sve će biti dobro” nominiran je za ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma popularne duhovne glazbe, a nakon uspješnih singlova “Tebe žeđa duša moja“, “Sve će biti dobro” i “Srićan Božić“, stiže i singl “Bog je moj otac” na kojem mu se u interpretaciji priključio i sin Mihael. Meditativna je to pjesma, koja se u ovo pandemijsko vrijeme kao duhovni lijek objavljuje iz transcendencije na slušatelja.

Pjesmu nadopunjava video nadahnut tekstom pjesme, a potpisuje ga Josip Pino Ružić.

“U promišljanju mi se javila jaka asocijacija na sliku nizozemskog slikara Rembrandta van Rijina ‘Povratak razmetnoga sina’. Tako je nastalo vizualno putovanje kroz likove na Rembrandtovom remek djelu. Tekst pjesme kao da “izranja” iz slike dok pjesma i putovanje teku. Na kraju dolazimo do prikaza Oca i razmetnog sina. Video i pjesma govore o vječnom Očinskom prihvaćanju nas, njegove grješne djece i nas ljudi koji imamo utjehu u Božjem zagrljaju.”, otkrio je Josip Pino Ružić.

Pjesma “Bog je moj otac” dostupna je na svim streaming servisima.

*Pročitajte više: Velika ispovijest Brune Krajcara: Kad je preminula moja Lucija doživio sam čudo, Bog mi je pokazao da nema smrti