DIJETE ISUS

Izmolite ovu molitvu i posvetite svoje dijete malenom Isusu

Znajući što je Isus proživio kao dijete možemo mu bez straha povjeriti i svoju djecu…

posvetna molitva djetetu isusu

Isus je rođen kao bespomoćno malo dijete u štalici. Kako je rođen tako je i odrastao – u siromaštvu, a jednom su ga čak izgubili i vlastiti roditelji.

S druge strane to Dijete Isus, o kojemu ovih dana posebno razmatramo i čije rođenje slavimo, također se vrlo vjerojatno igralo s drugom djecom, trčalo majci u zagrljaj kad bi se ozlijedilo (kako to maestralno prikazuje film Pasija), ali i pomagalo ocu u njegovoj tesarskoj radionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isus je prošao sve faze djetinjstva, on poznaje radosti, ali i teškoće odrastanja. Znajući što je Isus proživio kao dijete možemo mu bez straha povjeriti i svoju djecu, unučad, nećake, kumčad…

Posvetna molitva djetetu Isusu

O Mali Isuse, naš ljubljeni Kralju, po rukama tvoje Majke pune ljubavi, tebi posvećujem svoje dijete (ime djeteta, unuka, nećaka…). Stavi ga/ju pod svoju zaštitu, sačuvaj ga/ju od bolesti i svih štetnih utjecaja. Čuvaj ga/ju čistim/om i dopusti da on/ona može rasti, poput tebe, u milosti i kreposti pred Bogom i ljudima. Mali Isuse, blagoslovi (ime djeteta…). Amen.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 29. prosinca 2018.

Možda vam se svidi