Ante Cash, poznat i po ulozi Isusa u “Božanstvenoj komediji”, svoje svjedočanstvo započeo je riječima kako svako obraćenje zapravo počinje kad se dođe do dna pa se nešto dogodi i čovjek se okrene Isusu.

“Sve što radiš bez Boga, mora završiti loše. Mladost sam izgubio po kafićima. Zanimljivo je kad sam se obratio, postao sam i uspješan. To mi nije ništa predstavljalo nakon obraćenja. Lijepo je da čime god da se baviš da ‘štima’, da donosi novce i da sve funkcionira, ali to ništa ne možeš bez Boga. Kad se obratiš, onda želiš samo mir. Meni je Isus nakon obraćenja dao slobodu od želje za uspjehom. Nemam potrebu da me itko od vas zna ili da me itko od vas smatra da sam zanimljiv”, donosi HKM.

“Nekad sam vapio za time da budem najzabavniji i tako je i nastala moja karijera. Sad znam da me Isus voli i da sam njemu najzabavniji i to mi je dovoljno. Samo da su njemu dobre moje fore, to mi je dovoljno”, istaknuo je Cash. Naglasio je kako je njegov kreativni fokus ustredotočen na stvaranje “Božanstvene komedije” koja se emitira na Laudato televiziji, a važnija mu je od vlastite glazbe.

Veliku životnu priču koju je Ante Cash ispričao za Bitno.net možete pročitati OVDJE.

Bitno.net