Guverner Andrew Cuomo (inače deklarirani katolik) odlučio je proslaviti ubijanje nerođene djece samo nekoliko metara pored mjesta koje obilježava smrt nerođene djece u terorističkom napadu

Guverner američke savezne države New York naredio je da se vrh najviše zgrade u SAD-u – One Trade Center – osvijetli ružićastim svjetlom u znak proslave donošenja zastrašujućeg zakona o pobačaju kojim je abortus, u određenim slučajevima, legaliziran praktički do samog poroda.

Već sama činjenica da se slavi mogućnost pobačaja djece kojih samo dan ili dva odvaja od rođenja (i time ljudskih prava u toj saveznoj državi) zastrašujuća je. No, jedna stvar dodatno je ukazala na dijaboličnost cijelog slučaja.

Naime One Trade Center nalazi se odmah do Memorijala napravljenog u spomen na 11. rujna, dan kad su se teroristi s dva aviona zaletili u newyorške ‘blizance’ (One Trade Center je uz Memorijal dio velikog kompleksa koji se još uvijek gradi na mjestu tragičnog stradanja nekoliko tisuća ljudi).

Memorijal žrtvama sadrži i ugravirani popis svih stradalih, uključujući i šest ubijenih tijekom bombaškog napada na World Trade Center koji se odigrao 1993.

Među više od 2900 žrtava nalazilo se i jedanaest trudnica, a iza imena i prezimena svake stoji natpis “i njeno nerođeno dijete”.

Na taj način, guverner Andrew Cuomo (inače deklarirani katolik) odlučio je proslaviti ubijanje nerođene djece samo nekoliko metara pored mjesta koje obilježava smrt druge nerođene djece.

Tino Krvavica | Bitno.net