OBJAVA NA TWITTERU

Smiješna situacija u kojoj se našao jedan američki svećenik: ‘Inače nisam sramežljiv, ali ovoga puta nisam znao što bih rekao’

Čitateljima Bitno.net-a ovaj svećenik je već poznat jer smo objavili priču o tome kako je u bolničkoj kapelici vjenčao mladenku koja je bila u terminalnoj fazi bolesti, odnosno umirala je od karcinoma

Facebook

Otac Goyo je američki svećenik koji djeluje u biskupiji Los Angeles. Čitatelji našega portala već su ga upoznali kada smo objavili nevjerojatnu priču o tome kako je u bolničkoj kapelici vjenčao mladenku koja je bila u terminalnoj fazi bolesti, odnosno umirala je od karcinoma. Ovih dana na svojem Twitteru otac Goyo je objavio smiješnu priču koja je ubrzo postala viralna.

U kratkoj objavi svećenik objašnjava kako je jedne večeri otišao u kino. Sjedio je iza žene s malim djetetom. U jednom trenutku dijete je mami reklo: „Mama, ovdje se nalazi svećenik.“ Majka je odgovorila: „Da, znam. Ponekad ih puštaju iz crkve.“ Svećenik je naposljetku priznao kako inače nije sramežljiv, ali ovoga puta zaista nije znao što bi rekao, odnosno kako bi reagirao.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 25. lipnja 2018.

Možda vam se svidi