Ljubitelji američkog nogometa ovih su dana imali priliku čuti prekrasnu pro-life poruku!

Foto: www.wpafb.af.mil

Nedavna utakmica američkog nogometa između ekipe Ohio Statea Buckeyesa i Wolverinesa iz Michigana ostala bi samo jedna u nizu običnih utakmica da sportski komentator FOX sportsa s gledateljima nije podijelio jedan zanimljivi detalj iz života zvijezde ekipe Buckeyesa, J. K. Dobbinsa, donosi Live Action.

Milijuni gledatelja čuli su pravu pro-life poruku koja je zasigurno mogla ohrabriti sve djevojke koje se nalaze u sličnoj situaciji i prolaze kroz istu onu kušnju s kojom se suočila majka slavnog nogometaša.

„Dobbinsova majka Mya ostala je trudna s 18 godina. Otišla je liječniku kako bi pobacila, no ipak se predomislila“, kazao je komentator FOX-a Gus Johnson, te dodao: „Ta je bebica izrasla u ovoga mladića, J. K. Dobbinsa, kojega majka zove svojim ‘čudom od djeteta’.“

Nadamo se kako će ovo prekrasno svjedočanstvo o hrabrosti mlade žene, koja je umjesto smrti odabrala život, nadahnuti sve majke da prihvate život koji im je Gospodin darovao i prepoznaju kako je svako dijete istinsko čudo života!

Miodrag Vojvodić | Bitno.net