Reprezentativac Bosne i Hercegovine te nogometaš u turskom klupu Süper Lig Konyaspor, Marin Aničić, donirao je najnoviju aktivnost Biskupijskog Caritasa Mostar „Jelo na kotačima“ novčanim iznosom od 25 tisuća eura, piše portal Crkva na kamenu.

Naime, u vrijeme pandemije koronavirusa, djelatnici mostarskog Caritasa, raspodijeljeni u tri skupine, svakodnevno dostavljaju 55 toplih obroka u domove starih, bolesnih i osamljenih osoba na području Mostara i Čapljine.

Nogometaš Marin Aničić je za ovu akciju čuo od svojih prijatelja, pa je kontaktirao ravnatelja Caritasa don Željka Majića. „Od srca zahvaljujemo ovomu mladom čovjeku, izvrsnu nogometašu iz Mostara, što je odlučio, upravo preko Caritasa, pomoći onima kojima je svakovrsna pomoć neophodna. Neka mu darežljivi Bog uzvrati stostruko“, istaknuo je u pismu zahvale ravnatelj Caritasa Mostar.

Marin Aničić rođen je u Mostaru 17. kolovoza 1989. godine. Nogometnu karijeru započeo je u Zrinjskom, Astani se pridružio 2014. godine, a 2019. je prešao u turski klub.

Bitno.net