“Liječnik je počeo brojati: jedan, dva, tri, četiri… pet! Jesam li dobro čula? Pet! Noge su mi se nekontrolirano tresle i počela sam se smijati.”

Tako je Australka Kim Tucci opisala ultrazvuk na kojemu ju je njezin ginekolog obavijestio da je trudna s petoro djece. Ona i njezin suprug već su imali troje djece – sina i dvije kćeri. Željeli su još jednog sina. I dobili su ga. I još četiri kćeri.

“Moj suprug je bio pokraj mene i uhvatio me za ruku. Rekao mi je: Ne boj se, mi možemo to”, prenosi stranica Live Action njezinu priču koja se dogodila prije dvije godine.

Live Action prenosi i kako je taj ultrazvuk donio sa sobom i zabrinutosti o tome kako će iznijeti trudnoću. Tucci je već iza sebe imala jedan teži porod. Njezin sin Kurt rođen je osam tjedana prije termina carskim rezom i nije bilo sigurno da će preživjeti. Preživio je, ali je ostao gluh. Sada su joj liječnici predlagali “selektivni abortus”. Dakle, da abortira nekoliko djece koju nosi. Ona je to odbila.

“Nakon ultrazvuka rekli su mi kako treba razmotriti ‘selekciju’ kako bih dvjema bebama dala najbolje izglede za zdravlje… Gledala sam proceduru na internetu i plakala sam. Nikada to ne bih mogla učiniti. Jesam li bila sebična zato što nisam dala nekim bebama 100 posto šanse preživjeti? Ja sam bila sigurna da ih već sve volim i da me svaki otkucaj srca koji čujem još više povezuje s njima”, napisala je Tucci.

Petorke su rođene carskim rezom u siječnju 2016. Danas su Keith, Penelope, Beatrix, Tiffany i Allison potpuno zdravi.

“50 prstiju, 50 nožnih prstiju, 6 srca koja kucaju kao jedno. Moje je tijelo izborilo tešku borbu da donesem tu djecu na svijet. Sve što sam napravila, napravila sam za njih”, napisala je.

Danas Tucci ima Facebook stranicu gdje progovara o svom iskustvu majčinstva. Prvo je dijete dobila s nepunih 18 godina, a danas ima 29, a veći je dio njezinih godina bio posvećen djeci. Na svojoj Facebook stranici progovorila je i o zahtjevnosti i teškoćama takvoga života, ali je zaključila:

“Pored svih teškoća, ja sam jedna radosna mama i danas osjećam svu ljubav svoga predivnoga supruga i naše djece.”

Will Keith be the next top ranking point guard player for the Golden State Warriors basketball team one day ?

#Vaugnsbballteam #StephenCurry #Warriors #Huggiesau

Objavljuje Surprised by Five11. svibnja 2016

Bitno.net

Foto: Facebook