Joey i Kristen Masciantonio izjavili su za CBS Philadelphia kako su to doživjeli kao Božje čudo: “Vjerujem da je sve ovo Božji dar. Vjerujem da je Papa Božji glasnik”, naglasio je Joey.

Kako kažu njeni roditelji, nakon Giannina rođenja njene krvne stanice napale su moždane stanice te liječnici tvrde kako operacija nije opcija.

Tijekom posjeta Svetog Oca, cijela obitelj je prisustvovala događaju te je zahvaljujući prijatelju iz FBI-ja dobila mogućnost bliskog kontakta s papom Franjom. Premda nisu očekivali ništa više od Papina pogleda, bili su iznenađeni kada je poglavar Katoličke Crkve uzeo Giannu i poljubio je u tjeme.

Osoba koja je držala dijete tijekom događaja jest Papin tjelohranitelj, čije je ime Domenico Giani. S obzirom da se drugo dijete obitelji Masciantonio zove Dominic, smatraju kako je to još jedan Božji znak.

U prilog svojim tvrdnjama obitelj je ponudila rendgenske snimke koje jasno pokazuju smanjenje tumora nakon prvotne snimke uzete prije Papina posjeta.

Rendgenske snimke prije i poslije Papina posjeta, Foto: philadelphia.cbslocal.com

Gianna, nazvana po svetoj Gianni s čijom se kćeri, također u Philadelphiji, upoznala cijela obitelj, osjeća se sve “bolje i snažnije” prema riječima njezinih roditelja.

“Prošle godine živjeli smo za nju. Danas ćemo moći živjeti s njom”, zaključio je Joey Masciantonio.

Tino Krvavica | Bitno.net