Portal Bitno.net sa zadovoljstvom može objaviti kako dobiva novog kolumnista.

To je poznati riječki vjeroučitelj, novinar, vođa katoličkih skauta i inicijator raznih evangelizatorskih akcija – Marin Miletić.

“Neumorni vjeroučitelj, voditelj Zdruga katoličkih skauta u Hrvatskoj, dugogodišnji novinar, košarkaš, ponosni Riječanin te suprug i otac, to je sve u jednom Marin Miletić”, napisao je u uvodu velikog razgovora našeg portala s Miletićem Tino Krvavica, njegov bivši učenik i naš novinar. Taj veliki razgovor možete pročitati OVDJE.

U međuvremenu, Miletić je postao poznat i izvancrkvenoj javnosti nakon gostovanja u emisiji “Nedjeljom u 2”. Također, prestao je pisati kolumne za Novi list nakon što mu je taj dnevnik odbio jednu, onu o generalu Slobodanu Praljku (koju možete pročitati OVDJE).

Sada će Miletić u kolumni #NoFilter, koju će objavljivati na našem portalu dvaput mjesečno, nastaviti svoje analize društvenih, političkih, pa i crkvenih događanja iz perspektive kršćana. Analize koje će, zasigurno, uvijek “dizati prašinu” na pozitivan način, baš onako kako to čini veći dio onoga što on radi.

Marinu Miletiću želimo obilje Božjeg blagoslova i dobrodošlicu u tim Bitno.neta.

Bitno.net