BILO JE I VRIJEME

Ministarstvo zdravstva najavilo kazneni postupak protiv Ane Bučević – odavno upozoravamo na nju

Iz ministarstva poručuju kako se radi o “elementima kaznenog djela sukladno odredbama Kaznenog zakona”

Ana Bučević

Ana Bučević, Foto: screenshot

Ministarstvo zdravstva kazneno će prijaviti Anu Bučević zbog nadriliječništva. Odluka je to koju su iz ministarstva donijeli nakon što im se pismeno obratio psihijatar Herman Vukušić, koji je Bučević prozvao zbog nemalog broja zdravstvenih savjeta “potencijalno opasnih po ljudsko zdravlje”.

Podsjetimo, na ovom smo portalu još 2017. godine preporučili našim čitateljima da zaobilaze Anu Bučević, poglavito zbog njene povezanosti s New ageom.

Vukušić je u svom tekstu upućenom ministarstvu, između ostaloga, naveo kako se prema stavovima koje propagira Ana Bučević lako “može zaključiti da su oboljeli sami krivi za svoje stanje, jer ne ‘vibriraju’ na dostatnoj energetskoj razini, a pravi lijek za sve je ‘vortex’, svojevrsno stanje energetske homeostaze u koje vas, naravno, vodi Ana Bučević”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prema njezinoj internetskoj stranici dobio sam dojam da je ‘vortex’ poželjno ostvariti putem motivacijskih krstarenja koja koštaju više od PET/CT pretrage u privatnoj klinici”, napisao je Vukušić.

Ubrzo nakon pisma, iz Ministarstva su dr. Vukušiću odgovorili da će vezano za predstavku „koja se odnosi na kazneno djelo nadriliječništva počinjeno od strane Ane Bučević” istu dostaviti “na nadležno postupanje Ministarstvu unutarnjih poslova, s obzirom na to da se radi o elementima kaznenog djela sukladno odredbama Kaznenog zakona”.

Ivo Džeba | Bitno.net

 


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 23. ožujka 2019.
  • Oznake:

Možda vam se svidi