APEL NA INSTAGRAMU

Justin Bieber priznao da se osjeća loše i zamolio fanove da mole za njega: ‘Bog je vjeran’

“Osjećam se nepovezano i čudno. Budući da se uvijek vratim na noge, nisam zabrinut, ali sam vas htio zamoliti da se molite za mene. Bog je vjeran i vaše molitve djeluju”

Foto: Instagram

Pjevač Justin Bieber na Instagramu je objavio poruku u kojem je svoje fanove zamolio da se mole za njega. „Ljudi, želim vas samo obavijestiti o nečemu kroz što prolazim. Osjećam se nepovezano i čudno. Budući da se uvijek vratim na noge, nisam zabrinut, ali sam vas htio zamoliti da se molite za mene. Bog je vjeran i vaše molitve djeluju. Hvala…“, napisao je pjevač.

Poruka prati crno-bijela fotografija na kojoj Bieber moli između svojeg menadžera Scootera Brauna i pjevača Kanyjea Westa. Njegova poruka je prikupila četiri milijuna lajkova, donosi Faith Wire.

Inače, pjevač je u nedavnom razgovoru za Vogue prepričao kako je bio vrlo depresivan tijekom turneje za album „Purpose“ 2017. godine te podijelio svoja iskustva s liječenjem od depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bieber je također izjavio kako je godinu dana prije svoga braka s Hailey Baldwin živio u celibatu, te kako je to učinio da bi se tijekom toga razdoblja “iznova posvetio Bogu”.

Pjevač je u razgovoru pojasnio kako je imao problem s predbračnim seksom te da je počeo shvaćati dublji smisao kršćanske spolne moralnosti. Nakon ovoga svjedočanstva o predbračnoj čistoći doživio je napade svjetovnih medija.

Rašeljka Zemunović | Bino.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 12. ožujka 2019.

Možda vam se svidi