HRVATSKO-ARGENTINSKA SURADNJA

[VIDEO] Novi spot grupe RiM s pjevačicom Athenas: ‘Vida en Ti / Život moj si Ti’

Grupa RiM koju vode sestre Ružica i Maja Nedić snimila je duet s mladom argentinskom pjevačicom Athenas. Riječ je o dvojezičnoj (španjolsko-hrvatskoj) pjesmi “Vida en Ti – Život moj si Ti”.

Grupa RiM, Život moj si ti

Foto: Facebook( Grupa RiM

Pjesmu je napisala Athenas, a aranžman i produkciju potpisuje Jonatan Narvaez u čijem je studiju Anthenas snimila vokalne dionice na španjolskom. Sestre Nedić su u studiju Ante Gele snimile hrvatske dionice te prateće vokale na španjolskom. Za pjesmu je snimljen i video spot koji je kao i audio sniman interkontinentalno. Sestre Nedić su snimale u Zagrebu, a Athenas u Buenos Airesu.

U realizaciji pjesme sudjelovala je stvarno zanimljiva ekipa glazbenika. Gitare je svirao Argentinac Jonatan Natvaez koji je i producent pjesme, bubanj i bas su svirali dvojica Amerikanaca Cristian Borneo (iz grupe Petra) i Gary Lunn (iz grupe White Heart i član benda Dolly Parton). Vokale izvode Athenas iz Argentine i Ružica i Maja iz Hrvatske. Zanimljivo je također da prateće vokale na španjolskom pjevaju cure iz grupe RiM, a prateće vokale na hrvatskom pjeva Jonatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 15. siječnja 2016.

Možda vam se svidi