Nakladnička kuća Verbum Vas poziva da sudjelujte u velikom adventskom darivanju koje u prosincu organizira na svojoj Facebook stranici.

U nagradnom natječaju Verbum  poklanja ukupno 20 knjiga iz vlastite naklade.

Za sudjelovanje u darivanju koje vam može omogućiti da osvojite knjigu za sebe ili svoje najmilije dovoljno je da na Facebook stranici Verbuma, u komentaru ispod objave o nagradnom natječaju odgovorite na pitanje: „Koja knjiga Vam je obilježila 2022. godinu, zašto te kome bi je preporučili?“

Nagradni natječaj na Facebook stranici Verbum traje sve do 20. prosinca 2022. godine, a podijelit će se ukupno čak 20 knjiga iz Verbumove naklade (svaki dan po 1 knjiga).

Odabir dobitnika nagradnog natječaja odvijat će se svakodnevno tijekom trajanja nagradnog natječaja od 1. prosinca 2022. do 20. prosinca 2022. godine u sjedištu firme Verbum d.o.o. u Splitu od strane žirija. Rezultati nagradnog natječaja objavljivat će se svakodnevno tijekom trajanja natječaja na Facebook stranici Verbum.

U nagradni natječaj možete se uključiti na linku OVDJE, a detaljna pravila i uvjete za sudjelovanje možete pročitati OVDJE.

Izvor: Verbum.hr

* Sponzorirani članak