Zbog COVID-19 pandemije naši životi su se naglo promijenili u samo nekoliko dana. Morali smo promijeniti većinu naših običaja, odluka i planova te se prilagoditi novonastaloj situaciji. Mnogima je ova situacija poremetila i nešto veće planove poput kupnje automobila. Naime, prema odluci Nacionalnog kriznog stožera svi automobilski saloni prestali su s radom prije više od mjesec dana. Osobe koje su bile u potrazi za automobilom naglo su morale zaustaviti svoju potragu.

TRCZ Automobili ponovno su otvoreni

TRCZ (www.trcz.hr), jedan od najvećih salona rabljenim automobilima koji u Hrvatskoj posluje preko 20 godina, bio je prvi put primoran privremeno zatvoriti svoja vrata. Iako svoja vozila nude i preko web-stranice, rijetko tko se u praksi odlučuje na kupnju automobila na ovaj način, a dvije fizičke lokacije u gradu Zagrebu stale su s poslovanjem.

Dobra vijest je da se obje lokacije otvaraju danas, 27. travnja 2020., sukladno odluci Nacionalnog kriznog stožera. Cijela situacija ima i pozitivnih strana za kupce jer je tijekom ovog vremena TRCZ i dalje nastavio sa svojim poslovanjem te su se na lageru našli brojni zanimljivi automobili. Tako u trenutnoj ponudi možete pronaći brojne automobile srednje klase s 12-mjesečnom garancijom poput Volkswagen Golfa VII s automatskim prijenosom za manje od 7000€ ili uvijek popularne Škode Octavije. 

Bogata ponuda rabljenih automobila

U širokoj ponudi rabljenih osobnih automobila, ali i lakih gospodarskih vozila, nalazi se nekoliko stotina vozila od kojih će svatko moći pronaći točno onakav automobil kakav mu odgovara.

Mercedes-Benz GLE

U ponudi se nalazi i bogat izbor egzotičnih i luksuznih automobila kao što su Mercedes-Benz GLE ili Porsche Panamera Hybrid.

TRCZ također nudi i uslugu otkupa Vašeg rabljenog vozila, zamjenu starog vozila za novo, a novost je i mogućnost uvoza automobila iz inozemstva po vašoj želji.

Zadovoljni kupci najbolji su rezultat

Kao što smo napomenuli, tvrtka uspješno posluje preko 20 godina, a najbolji pokazatelj dobrog i kvalitetnog rada je činjenica da se broj kupaca mjeri u desecima tisuća, a malobrojne reklamacije uvijek se riješe na kvalitetan i zadovoljavajuć način.

Porsche Panamera Hybrid

Ostatak TRCZ grupe također kreće s radom

Osim TRCZ automobila, svoja vrata za klijente otvaraju i Flota (www.flota.hr) i Autoplus servis (www.autoplus.hr). Flota nudi usluge Fleet Managmenta i dugoročnog poslovnog najma, dok Autoplus servis savršeno nadopunjuje usluge grupacije jer klijentima omogućuje da sve svoje potrebe oko automobila riješe na jednom mjestu, uz manje troškove i u kraće vrijeme.

Bitno.net