progledaj srcem

Koncert ‘Progledaj srcem’ koji se u subotu navečer održao u Dvorani Dražena Petrovića u organizaciji Laudato televizije jedno je od najvažnijih duhovnih događanja kojima smo mogli svjedočiti u Hrvatskoj u posljednje vrijeme.

Očekivano, ovaj je događaj većina hrvatskih mainstream medija ignorirala. Bez obzira na to, prizori šest tisuća posjetitelja koji slave Boga u potpunom jedinstvu i radosti ostat će zabilježeni u kolektivnoj svijesti i sjećanju.

Pogledajte video koji je zabilježio nastup slavljeničkog tima zajednice Božja pobjeda i njihovu pjesmu “Gospodine, trebam te”.

Ovome dodajmo jedan zanimljiv detalj.

Kamerman Marko Zeljković koji je bio angažiran na snimanju koncerta bio je pod njegovim velikim dojmom i ostavio je takav komentar na svom Facebook profilu. Imajući u vidu kako je riječ o iskusnom profesionalcu koji nije dio ekipe Laudato televizije, njegov komentar izrečen je bez ikakve kalkulacije i primisli. U jednom drugom komentaru ovaj profesionalac koji je dosad snimio na stotine koncerata pita se zašto su mediji taj događaj izignorirali.

Sinoc sam bio na koncertu duhovne glazbe Progledaj srcem. Angaziran kao snimatelj. U Ciboni. Punoj Ciboni. Kao netko tko…

Posted by Marko Zeljković on 19. veljače 2017

Bitno.net