5679

Od tih 150 plakata, sadržaj 75 njih bit će određeni internetskim glasanjem za prijedloge koji se mogu vidjeti na stranici OVDJE, a ostalih 75 će izabrati posebni žiri.

Vrlo zanimljiv natječaj koji, kako kažu u Outdoor Akzentu, ima za cilj dati ‘glas narodu’ postao je na određeni način platforma za iskazivanje različitih svjetonazorskih stajališta.

Kao što i sami možete vidjeti, u vrhu ideja za plakate koje imaju najviše glasova dominiraju oni koji su protiv tradicionalnih, konzervativnih vrijednosti i Crkve.

Ima, međutim, i onih koji pokušavaju ponuditi drugačije poruke, one koji afirmiraju vjeru, ljubav i čovjekovo dostojanstvo.

Predlažemo vam nekoliko njih za koje možete glasati i tako odrediti, barem u određenoj mjeri, sadržaj plakata koji će se naći na raznim lokacijama.

Za plakat koji sadrži pronicljiv citat poznatog britanskog apologeta i mislioca G. K. Chestertona, ideju koju je predložio naš portal možete glasati OVDJE.

Za plakate koji pozivaju na zaštitu nerođenog života možete glasati OVDJE i OVDJE.

Za plakate koji prenose kršćanske poruke možete glasati OVDJE i OVDJE.

Obilaskom predloženih plakata sigurno ćete naći još nekoliko njih za koje vrijedi dati glas, a tada možete glasati i za plakat kojim ćete pružiti potporu našem portalu i koji ćete naći OVDJE.

Bitno.net