Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako će ove godine sudjelovati na Antunovskom hodu mladih.

Lovren je objavio fotografiju s organizatorom događaja, fra Stjepanom Brčinom, uz natpis: “Ove godine na Antunovski hod mladih dolazimo i mi iz Francuske.”

Antunovski hod održat će se u subotu 8. lipnja, a polazak je u 12 sati iz svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Hodočasnici će pješačiti 16 km do bazilike sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu prateći križ s relikvijama sv. Antuna; pritom će se zaustaviti u Dubravi te na Trgu bana Josipa Jelačića. Informativni video ovogodišnjeg Antunovskog hoda možete pogledati ovdje.

Lovren je svoj Instagram profil, na kojem ima 2,6 milijuna pratitelja, više puta koristio za dijeljenje biblijskih citata te kako bi motivirao pratitelje da čitaju Bibliju.

Godine 2021. posjetio je Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu, u gradu za kojega ga vežu nogometni počeci, a prošle je godine bio prisutan na hodočašću Hrvatske katoličke misije Pariz u Gospino svetište La Salette u francuskim Alpama.