Nakon pet godina predanog rada, kao pioniri ozbiljnog kršćanskog novinarstva, ‘dogurali’ smo među najčitanije hrvatske internetske stranice.

Kontinuirano imamo stalan rast čitanosti, a ulaskom u novu, 2017. godinu, Bitno.net napravio je novi iskorak te je u siječnju prvi put u svojoj povijesti prešao brojku od tri milijuna (3.182.436) klikova, 1.755.488 posjeta te 600 tisuća (601.906) mjesečnih korisnika prema podacima Google Analyticsa. Bitno.net je tako uvjerljivo najčitaniji vjerski, ali i neprofitni hrvatski medij, a redovito nas prate i u susjednim zemljama te među dijasporom.

Također, prema podacima agencije Gemius, naš portal redovito se nalazi između 20. i 30. mjesta najposjećenijih hrvatskih internetskih stranica, a k tome i među top 20 news portala u Hrvatskoj. Uz to, u kratko vrijeme postali smo i jedan od ‘najlajkanijih’ domaćih portala na Facebooku s više od 128 000 ‘lajkova’.

Tijekom svih ovih godina povjerenje čitatelja nastojali smo izgrađivati profesionalnim i predanim radom naše redakcije. Premda smo neprofitan medij, od samog početka smo bili svjesni da kvalitetne tekstove i priloge možemo kontinuirano nuditi samo ako imamo stalno angažirane stručne novinare. Zahvaljujući tvrtkama podupirateljima i velikodušnoj financijskoj potpori vas čitatelja, Bitno.net danas uz mnoštvo predanih volontera ima tri stalna zaposlenika i nekoliko honorarno angažiranih suradnika, što nam omogućuje da budemo na razini vaših očekivanja.

Stoga, nakon pet godina konstantnog rasta i uspjeha, najveću zahvalu moramo uputiti upravo vama, dragi čitatelji. Bez vaše vjernosti portalu, ali i materijalne podrške, sve ovo ne bi bilo moguće.

Posebno se zahvaljujemo našim čitateljima – članovima Kluba prijatelja portala Bitno.net, koji svojim redovitim mjesečnim, kvartalnim i godišnjim donacijama na poseban način pomažu rad i održavanje našeg i vašeg portala. Ovom prilikom želimo zamoliti i ostale naše čitatelje da se učlane u Klub prijatelja, iskoriste brojne pogodnosti te nam pomognu i dalje razvijati i obogaćivati Bitno.net (prijaviti se možete OVDJE).

Redakcija našeg portala, koji osim spomenutih zaposlenika, okuplja nekoliko suradnika i volontera – bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć – od srca vam se zahvaljuje na vašoj pomoći, čitanosti i molitvama.

Neka vas sve blagoslovi dobri Bog, neka vas čuva i milostiv neka vam bude.

Vaš Bitno.net