GE DIGITAL CAMERA

Uprava dječjeg parka Walt Disney World u Orlandu povukla je sredstva s kojima je sponzorirala američke skaute jer su, tvrde, “premalo otvoreni prema homoseksualnim osobama”.

Dječji park financirao je skaute preko programa VoluntEARS u sklopu kojeg su volonteri na terenu DisneyWorlda prikupljali donacije od posjetitelja i potom ih usmjeravali u karitativne svrhe. Sada je uprava parka objavila kako je s popisa organizacija kojima su sredstva bila usmjeravana izbrisana Nacionalna organizacija američkih skauta (BSA). Upravo je prošle godine BSA donio odluku da članovima skauta mogu postati i osobe koje se deklariraju kao homoseksualci, ali da što se tiče zapovjednika to pravilo ne vrijede. Korporaciji Disney to nije bilo dovoljno, te su im prekinuli dotok sredstava i dali im uvjet da pravila promjene ako žele da novac ponovno dolazi na njihov račun.

Korporacija dječje zabave, dakle, u potpunosti slijedi agendu homoseksualnih lobija. Kršćanski aktivisti već su nekoliko puta svratili pozornost na to da se u Disney parkovima diljem svijeta organiziraju proslave na kojima se homoseksualnost djeci prikazuje kao nešto potpnuo prihvatljivo i “jedan od mogućih načina življenje vlastite seksualnosti”.

G. An. | Bitno.net