"VJERUJTE MI"

Čovjek koji živi 64 godine u braku otkrio svoju tajnu kako ‘održati brak zdravim’

Održati brak nekada se može činiti izazovnim, ali jedan iskusni gospodin je otkrio tajnu kako se uspješno izboriti s tim zadatkom.

Održati brak

Foto: Shutterstock.com

Vlč. Goyo Hidalgo, svećenik koji svoju službu vrši u Los Angelesu, podijelio je na društvenim mrežama prekrasnu priču o čovjeku koji mu je odao tajnu zdravog braka.

“Frank ima 89 godina. Njegova supruga 87. U braku su 64 godine. Frank je u nevjerojatnoj formi. Pitao sam ga da mi oda svoju tajnu”, napisao je vlč. Hidalgo, te prenio što mu je Frank odgovorio:

“Kada smo se vjenčali, obećali smo jedno drugome da će onaj tko izgubi u raspravi šetati sat vremena po kvartu. Puno sam šetao. Može se reći da imamo zdrav brak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šetao sam mnogo, oče, haha. Vjerujte mi. Onda je moja supruga počela šetati sa mnom, kako bismo bili skupa. Nakon nekog vremena jednostavno smo odlučili provoditi jutra u šetnji i molitvi, i tako smo potpuno prekinuli s prepirkama.”

Ivo Džeba | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 9. listopada 2018.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi