Zajednica Molitva i Riječ i zagrebački Centar za bolji svijet pozivaju na Okrugli stol povodom prve godišnjice smrti profesora Tomislava Ivančića. Susret započinje u petak, 16. veljače 2018. godine u 18 sati, u Nadbiskupskom pastoralnom institutu, u dvorani Vijenac.

Tema okruglog stola bit će Djelo prof. dr. Tomislava Ivančića – odgovor na izazove našeg vremena, koju će prezentirati: rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, doc. dr. sc. Igor Kanižaj s Fakulteta političkih znanosti, prof. dr. sc. Miro Jakovljević, predstojnik Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb, Tanja Popec, urednica vjerskog programa HKR-a, dr. sc. Zlatko Penzar (fizičar) i drugi.

“Svjesni smo da je još za života našeg utemeljitelja prof. dr. Tomislava Ivančića prepoznata važnost njegova svestranog djelovanja u Crkvi i društvu, a s ciljem da pomogne čovjeku koji je, izložen raznim ideologijama, u neprestanoj opasnosti da zaboravi istinu o sebi i smislu postojanja na zemlji kao i o temeljnim etičko-moralnim zakonitostima svoga bića”, stoji u pozivnici za ovaj događaj.

Bitno.net