Organiziraju Tečaj razlučivanja za učenike zadnjih razreda srednje škole kako bi im se pomoglo u razlučivanju hoće li nastaviti školovanje i na koji način. Kroz 6 tjedana, od 22. listopada do 26. studenog, uz podršku voditelja i pratitelja, sudionici će se učiti osluškivati: kako i što mi Bog u svakodnevici govori, kako je On prisutan u mom odlučivanju i koje su Ignacijeve metode koje mi u cijelom procesu mogu pomoći. Prijave su otvorene do kraja rujna, a obrazac za prijavu je OVDJE.

S obzirom na brojne upite od strane onih koji ne žive u Zagrebu, ali i onih koji su stariji od 35 godina, SKAC Palma i ove godine priprema ONLINE duhovne vježbe za sve uzraste! Svi koji se žele vježbati u molitvi na način kako je to Ignacije običavao, već danas mogu se prijaviti na ciklus „Bliže Isusu s Marijom“ koji će se održati kroz listopad. Dakle, nema dobnog ni lokacijskoj ograničenja za sudjelovanje, a obrazac za prijavu je OVDJE.

Detalje o svim SKAC programima možete pronaći na web stranici i na društvenim mrežama udruge. Ako se želite uključiti u rad SKAC Palme i Magisa, prijavite se na online Pozivnjaču, susret/sastanak na kojem ćete upoznati ekipu, aktivnosti koje udruga organizira te konkretne volonterske ulogae na koje se možete prijaviti. Susret će se održati 14. rujna 2023. godine, u 20 sati, a prijavnica se nalazi OVDJE.