Velika duhovna obnova za studente “Isus na brucošijadi”, održat će se u listopadu. ‘Domaćin’ će biti popularna ‘Cibona’…

duhovna obnova za studente cibona isus na brucošijadi

Popularni hrvatski svećenici i studentski kapelani, pater Ike Mandurić i don Damir Stojić zajedno s povjerenikom za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivanom Valentićem, organiziraju veliku duhovnu obnovu za studente u Košarkaškom domu Dražen Petrović, popularnoj ‘Ciboni’.

Duhovna obnova pod imenom “Isus na brucošijadi” održat će se 28. i 29. listopada, s početkom u 10 sati.

Osim nagovora koji će održati spomenuti svećenici, obnova će imati i svoj slavljenički dio koji će animirati Alan Hržica (zajednica Srce Isusovo) i Petar Buljan (zajednica Božja pobjeda), uz pratnju Nadbiskupijskog zbora mladih.

Detaljan program bit će naknadno objavljen.

“Isus na brucošijadi” nije prvi veliki duhovni događaj koji će se održati u ‘Ciboni’. Tako je u veljači ove godine nekoliko tisuća ljudi dupkom ispunilo dvoranu tijekom koncerta Progledaj srcem, a ranije je duhovne obnove u tom prostoru organizirala i zajednica Dobri pastir.

Također, spomenimo kako se večer uoči duhovne obnove za studente održava i Večer slavljenja zajednice Božja pobjeda. Tako će građani Zagreba tri dana moći uživati u bogatim duhovnim sadržajima.

Bitno.net