Bogat potresnim i dirljivim svjedočanstvima, dokumentarni film “40 dana…” zadivit će, rasplakati, obradovati, promijeniti srca i potaknuti na djelovanje silno mnoštvo, “stado malo” koje će “brda premještati”

“Hvaljen Isus i Marija!

Želim podijeliti s vama emocije koje me prožimaju ovih dana potaknute jednim djelom koje je izniklo iz molitve, posta i svjedočenja evanđelja na ulicama. Moju brigu zamijenila je radost, mir i zahvalnost Bogu jer mi je na jedan toliko jednostavan, a toliko snažan način pokazao kako se rješavaju gorući problemi u svijetu. Zapravo, to djelo upućuje na ono što je već odavno zapisano u Evanđelju i upravo će zato to djelo obilježiti kulturu života u Hrvatskoj i u svijetu, kao što je obilježilo i mene. Bogat potresnim i dirljivim svjedočanstvima, dokumentarni film “40 dana…” zadivit će, rasplakati, obradovati, promijeniti srca i potaknuti na djelovanje silno mnoštvo, “stado malo” koje će “brda premještati”.

Pozivam vas da sa svojom obitelji i prijateljima dođete prvi na svečanu pretpremijeru i premijeru pogledati ovaj snažni dokumentarac koji će svoje prvo prika zivanje imati 19. listopada u Zagrebu, a 20. listopada i danima koji slijede u cijeloj Hrvatskoj! Sve informacije o filmu pronađite OVDJE.

Vaš i moj dolazak na pretpremijeru ili premijeru je važan. Važan za nas osobno, jer će nas film oplemeniti i izgraditi te važan kao potpora za izgradnju kulture života u našem narodu. Vidimo se! (Preporučuje se prijava za dolazak na zagrebačku pretpremijeru i premijeru tako da organizatori znaju koliko kino dvorana moraju rezervirati).”

don Damir Stojić, studentski kapelan

Razgovor s autorima filma možete pročitati OVDJE.

Bitno.net