Udruga “Hrvatska za Život” i ove godine organizira Utrku za Život/Run for Life.

“Zabilježite datum 1. lipnja 2019., odvažite se i sudjelujte u ovoj humanitarnoj utrci. Želimo osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova prirodnog začeća do prirodne smrti pa tako i kroz ovo sportsko događanje”, poručuju iz Udruge.

Ova lipanjska subota bit će prava obiteljska jer se trči u dvije kategorije – odrasloj i dječjoj. Start dječje utrke (duljine otprilike 100 m) je u 10 sati. Prijavite svoje dijete (od tek hodača do 9 godina, u tri kategorije) na poveznici ovdje.

Djeca će biti nagrađena prigodnim poklonima, a za dječju utrku nema kotizacija, već možete dati donaciju za pomoć majkama i djeci.

Start glavne utrke za odrasle je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku, sveukupno 6800 metara. Prijave se mogu izvršiti na poveznici ovdje.

Kao i prošle godine, pobjednici će biti nagrađeni postoljima i prigodnim nagradama, a kotizacija od 50 kuna osigurava svakom sudioniku majicu i okrjepu. Sav prikupljeni prihod od kotizacija i donacija namijenjen je majkama i njihovoj djeci kojima pomaže Udruga “Hrvatska
za Život”.

Podizanje startnih brojeva i majica za odrasle počinje od 9 sati, kod ljetne pozornice na Bundeku te je moguće i tada izvršiti prijavu za Utrku.

Ako ne trčite, možete posjetiti štand Udruge “Hrvatska za Život”, informirati se o novim aktivnostima i razgledati proizvode te donirati u skladu sa svojim mogućnostima.

Bitno.net