PLOD OSOBNE MOLITVE

VIDEO: Poslušajte novu pjesmu Doma molitve Slavonski Brod ‘Tebi vjerujem’

Refren pjesme nastao je tijekom molitve na evangelizacijskom susretu Doma molitve SB koji se održava svaki četvrtak u Župi Uznesenja BDM u Brodskom Vinogorju

Dom molitve

Foto: Dom molitve

Pjesma Tebi vjerujem, po kojoj je prvi album Doma molitve Slavonski Brod dobio ime, nastala je 2014. na putu prema crkvi kroz razmatranje o potpunom predanju u Božje ruke. Sam refren nastao je tijekom molitve na evangelizacijskom susretu Doma molitve SB koji se održava svaki četvrtak u Župi Uznesenja BDM u Brodskom Vinogorju.

Tekst i glazbu napisala je Marija Mažar, a aranžman potpisuje Grgur Sesar. Ova pjesma, kao i cijeli album Tebi vjerujem, snimana je u studiju Nova Eva. Promocija albuma Tebi vjerujem bila je veljači ove godine. Sve pjesme na albumu su autorske i napisane su na različite načine, ali najviše njih nastalo je kao plod osobne molitve i susreta s Bogom.

“Naučit ću vas kako morate ploviti na uzburkanom moru svijeta: s predanjem i ljubavlju djeteta koje zna da ga njegov otac voli i da ga neće ostaviti samog u času opasnosti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sv. Mala Terezija

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 7. travnja 2018.

Možda vam se svidi