Popularne sestre Palić odlučile su iskoračiti u samostalne vode obradivši pjesmu ‘Reci, Marijo’, kako bi nebeskoj Majci barem malo uzvratile za zagovor kojim ih je za života pratila.

Sestre Palić Reci Marijo

Foto: screenshot

Četiri sestre Palić: Djordjija, Kornelija, Elizabeta i Mihaela Karla, nakon nekoliko godina pjevanja i rada s eminentnim izvođačima na duhovnoj i svjetovnoj sceni, napokon su, tri godine od posljednjeg singla, odlučile iskoračiti u samostalne vode.

Djevojke anđeoskog glasa koje su godinama djelovale iz “drugog plana”, darujući svoj talent kako bi oplemenile pjesme izvođača poput fra Marina Karačića, Alana Hržice, Božje pobjede, ali i Tonyja Cetinskog, za svoj iskorak u samostalnoj karijeri odlučile su odabrati poznatu marijansku pjesmu “Reci, Marijo”.

Kako kažu, njihov motiv proizašao je iz činjenice da su u ovo božićno vrijeme oči cijelog svijeta usmjerene u ženu po kojoj na svijet dolazi naš Spasitelj. Dapače cijeli život su služile u župama koje su nosile Marijino ime te su, prepoznavši da u velikom broju lijepih duhovnih modernih pjesama postoji manjak onih o našoj Majci, odlučile joj na ovaj način uzvratiti za njezin zagovor.

Intimna atmosfera spota ostvarena je u crkvi sv. Marka na Jakuševcu, a sama pjesma snimana je u studiju deciBel pod vodstvom Marka Vojvodića i Igora Ivanovića.

U originalu na engleskom jeziku, pjesmu “Mary, Did You Know?” prvi put je objavio Michael English, a hrvatski prepjev zasluga je Ariane Meštrović i grupe Fides.

Tino Krvavica | Bitno.net