Nevjerojatan i istodobno prekrasan video pojavio se ovih dana na internetu, a u njemu se može vidjeti trenutak u kojem dijete koje su liječnici već proglasili mrtvim oživljava na grudima svoje majke.

Video je zabilježio ono što se prije pet godina dogodilo australskom bračnom paru Kate i David Ogg koji su se dugo trudili dobiti djecu. Naposljetku je Kate zatrudnjela i nosila je blizance, ali zbog komplikacija morala ih je roditi ranije, u 26. tjednu.

U videu, koji je montiran i objavljen nedavno ona se prisjeća tog dana prije pet godina.

“Liječnik je došao do mene i rekao mi kako sam rodila curicu i dječaka. Pitao me imam li ime za dječaka i odgovorila sam: Da, Jamie. Po kretanjima u sobi, vidjela sam da nešto nije u redu. Tada mi je rekao: Žao nam je, Jamie nije preživio”, prepričava Kate Ogg u videu.

Majka je uzela svog sina koji nije disao i prigrlila ga na grudi. Rekla je suprugu da skine svoju majicu i legne pokraj njih, kako bi Jamie bio okružen toplim tijelima roditelja.

Ležali su u krevetu kraj svog sina i pričali mu o tome kakve su planove imali za njega, pričali o njegovoj sestri Emily… U jednom trenutku, dijete se pomaknulo.

“Zvala sam medicinsku sestru i rekla joj što se događa. Ona mi je odgovorila: Jamie umire i trebate se oprostiti od njega”, priča Kate.

Međutim, ono što se dogodilo u idućih nekoliko minuta liječnici su opisali kao “čudo”. Jamie je podignuo glavu i uhvatio oca za prst. Dijete je oživjelo.

Danas je zdrav petogodišnjak koji odrasta sa sestrom blizankom i mlađim bratom Charliejem.

Pogledajte video koji priča o njegovu čudesnom oživljavanju.

G. An. | Bitno.net