Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr organizira prodajnu akciju “Uzmi 3, plati 2”. 

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za tri kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 800 vrijednih i zanimljivih naslova raznovrsne tematike, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti, od kojih izdvajamo bestseler Gabrielea Amortha Ispovijesti vatikanskoga egzorcista. U ovim ispovijestima otac Amorth vodi nas u tajnoviti svijet dajući potresnu viziju svojih svakodnevnih borba s đavlom, ali i mnogobrojne savjete za pobjedu nad Zlim. Služeći se konkretnim primjerima, otkriva kako razlikovati psihička oboljenja od opsjednuća, kako prepoznati znakove đavolske prisutnosti i koje metode demon koristi za svoja zloćudna djelovanja. Daje i odgovor na pitanja: ako je netko opsjednut, je li to njegova krivnja te kako se osloboditi opsjednutosti. Objašnjava kako se zaštititi protiv čaranja i uroka i znači li da, ako nam mnogo toga pođe po zlu, imamo neko prokletstvo. Savjetuje i kako se obraniti od Zloga, koje su molitve zaštite i oslobođenja najuspješnije i koja su to oružja koja svatko od nas treba upotrijebiti u borbi protiv sila tame.

Drugi novitet oca Amortha u izdanju nakladničke kuće Verbum jest molitvenik Izbavi nas od zla koji nosi podnaslov Molitve za oslobođenje, ozdravljenje i zaštitu u kojem je otac Amorth, odgovarajući na zamolbe i potrebe mnogih ljudi, sabrao najučinkovitije molitve kojima se služio i koje je preporučivao u svojoj dugogodišnjoj praksi egzorcista. Ovaj mali molitvenik za obranu od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive.

Don Dolindo – Isuse, misli ti! još je jedan od nezaobilaznih noviteta u izdanju nakladničke kuće Verbum. U njemu je Grazia Ruotolo, nećakinja i posljednja živuća rođakinja jednoga od najvećih mistika našega vremena, don Dolinda Ruotola (1882.–1970.), u suautorstvu s cijenjenim novinarom Lucianom Regolom, odlučila sa svima podijeliti golemu životnu i duhovnu ostavštinu svoga strica. Njezina sjećanja, prikupljena svjedočanstva i anegdote, vode čitatelja na nesvakidašnje putovanje koje će vam omogućiti da upoznate don Dolinda, kojega je Padre Pio nazvao velikim svecem i apostolom iz Napulja.

Upravo objavljena knjiga Život nakon života dr. Patricka Theilliera, autora međunarodne uspješnice Kad mi je duša napustila tijelo, knjiga je u kojoj ovaj poznati autor nastavlja svoje istraživanje tajnovitih i fascinantnih fenomena iskustava tik do smrti. U ovoj knjizi prikupio je provjerena iskustva tik do smrti (ITS), odnosno svjedočanstva brojnih ljudi koji su, prema vlastitim riječima, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovozemni.

Roman Čudo oca Malahije, nepravedno zanemarenog škotskog književnika Brucea Marshalla, u ovome Verbumovu izdanju prvi put postaje dostupno na hrvatskome jeziku. U ovom romanu kao da je pred nas postavljeno zrcalo u kojemu jasno vidimo (ne)vjeru, sumnje, preispitivanja, cinizam i licemjerstvo, i u nama i u svijetu koji nas okružuje. Stoga je i danas jednako ne samo komično i zabavno nego i aktualno, pametno i korisno kao i prije gotovo stotinu godina kada je prvi put objavljeno.

Samo istina, knjiga Georga Gänsweina, nezaobilazno je štivo za sve koji žele upoznati Benedikta XVI. izbliza i doista razumjeti njegov život, misao i ključne odluke, ali i sadašnji trenutak Crkve. Autor knjige Georg Gänswein je bio osobni tajnik Benedikta XI. gotovo dva desetljeća, sve do njegove smrti.

Jedan od bestselera nakladničke kuće Verbum, knjiga Brini se manje, moli se više autorice Donne K. Maltese sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće.

Bogato znanje i iskustvo časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi Biljne terapije i recepti koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilju kao daru iz Božje ruke. 

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije “Uzmi 3, plati 2”.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare verbum.hr.  Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum te se ne odnosi na asortiman personaliziranih darova.)