Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju “Uzmi 3 – plati 2”. Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za tri kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova raznovrsne tematike, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti od kojih izdvajamo svjetski bestseler Izbaci to iz glave autorice Jennie Allen. Allen u ovoj knjizi stupa u rat s negativnim mislima i, povezujući biblijske istine sa znanošću o mozgu i psihološkim spoznajama, objašnjava kako ono što vjerujemo utječe na ono što mislimo o sebi; kako prepoznati i prekinuti zarobljujuće obrasce negativnoga razmišljanja; kako preuzeti kontrolu nad svojim životnim okolnostima te kako u sebi otkriti snagu i sposobnost da se suprotstavimo toksičnim mislima i da ih pobijedimo.

Ističemo i hit knjigu Nesavršeni, a sretni bečkog psihijatra, neuroznanstvenika svjetskoga glasa i psihoterapeuta Raphaela Bonellija. Perfekcionizam, ta psihološka mješavina životnih laži i strahova, krivih ambicija i svakojakih pretjerivanja, moderna je bolest našega doba, tvrdi dr. Bonelli. Opisujući na temelju više od 70 istinitih i vrlo dojmljivih životnih priča iz vlastite liječničke prakse koji nas nesvjesni stavovi mogu pretvoriti u perfekcioniste te kako perfekcionisti dišu, on istodobno pokazuje i put oslobođenja od te tako česte duševne nevolje.

Od knjiga duhovnog sadržaja istaknut ćemo jedinstvenu Veliku knjigu devetnica koja sadrži najveću i najpotpuniju zbirku devetnica na hrvatskome jeziku, s više od 130 omiljenih katoličkih devetnica. Također, tu je i najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik na hrvatskom jeziku: Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom. Ovo jedinstveno izdanje s više od 380 stranica u tvrdom uvezu, osim samog molitvenog dnevnika tj. prostora za duhovne bilješke, donosi i plan čitanja cijele Biblije raspoređen na 365 dana, kao i poticajni biblijski citat za svaki dan u godini, a dostupan je u dvije varijante korica: bijeloj boji sa zlatnim slovima i modroj sa srebrenim slovima.

Od zanimljivih naslova ističe se novi roman Svjetionik omiljenog Michaela D. O’Briena. O’Brien nam ovaj put donosi meditativnu priču o identitetu, ljubavi i smislu ljudskoga života. U središtu radnje nalazi se mladi svjetioničar Ethan McQuarry koji se suočava se s duhovnim olujama, ali i s onima pravim, olujama čija strahovita snaga užasava i plaši.

Tu je i neizostavni Jordan B. Peterson sa svojim uspješnicama 12 pravila za život i Izvan reda u kojima nam daje smjernice za suočavanje s opasnostima suvremenoga života, bilo da se radi o problemu previše kaosa ili previše reda.

Svakako preporučujemo i hit knjigu pape Franje Želim ti osmijeh u kojoj nam papa nudi recept za istinsku sreću i za postizanje vedrine, a tu su i druge papine uspješnice poput Zdravo MarijoBog je mlad ili Deset zapovijedi.

Ako vas, dakle, zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum od 15. siječnja do 15. veljače ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima.