Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova raznovrsne tematike, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti od kojih izdvajamo svjetski bestseler Izbaci to iz glave autorice Jennie Allen. Allen u ovoj knjizi objašnjava kako preuzeti kontrolu nad svojim životnim okolnostima te u sebi otkriti snagu i sposobnost da se suprotstavimo toksičnim mislima. Ističemo i hit knjigu o problemu perfekcionizma Nesavršeni, a sretni bečkog psihijatra, neuroznanstvenika svjetskoga glasa i psihoterapeuta Raphaela Bonellija.

Od knjiga duhovnog sadržaja izdvojit ćemo jedinstvenu Veliku knjigu devetnica koja sadrži najveću i najpotpuniju zbirku devetnica na hrvatskome jeziku te najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik na hrvatskom jeziku: Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom.

Tu je i novi roman Svjetionik omiljenog Michaela D. O’Briena, zatim neizostavni Jordan B. Peterson sa svojim uspješnicama 12 pravila za život i Izvan reda, a istaknut ćemo i hit knjigu pape Franje Želim ti osmijeh.

Ako vas, dakle, zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum do 28. veljače ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima.