Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 16. studenoga na konferenciji za medije predstavila je knjigu Ozdravljenje duše

Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum, i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

Don Fabio Rosini jedan je od najutjecajnijih i najčitanijih duhovnih pisaca današnjice. Ovaj omiljeni duhovni autor svojim je knjigama kao što su Samo ljubav stvara ili Kako započeti iznova dopro do velikog broja ljudi željnih duhovne utjehe i ohrabrenja. 

U svom novom bestseleru Ozdravljenje duše  koji  je upravo objavila nakladnička kuća Verbum, Rosini predlaže osobni (a time i univerzalni) put iscjeljenja nutarnjega i afektivnog života, te tako ova njegova knjiga može pomoći svima kojima je potrebno emotivno iscjeljenje, ozdravljenje od kompleksa, od rana i od svega što nas drži zakočenima i onemogućuje nam da živimo sretan život.

Jednostavnim jezikom, izravnim i vrlo privlačnim stilom don Fabio vodi čitatelja na put ozdravljenja duše, namijenjen svima koji žele otkriti vlastitu nutarnju urođenu ljepotu počesto zamagljenu problemima, prekrivenu strahovima i lažima.

Vodič kroz tri etape ovoga jedinstvenog duhovnog putovanja – dijagnozu, ozdravljenje i očuvanje zdravoga života – jest žena koja je bolovala od krvarenja iz Evanđelja po Marku, a čiji se susret s Isusom i njezino čudesno ozdravljenje postavljaju kao paradigma i simbol svakoga procesa iscjeljenja. 

U tom procesu Fabio Rosini, među ostalim, daje odgovore na pitanja kao što su: Koja je veza između psihičkoga, duhovnog i nutarnjeg života općenito?, Što spaja dijelove moga skrovitog života?, Gdje ja to nalazim svoj identitet, svoje jedinstvo?, Postoji li nešto što daje vrijednost svemu?

Svatko tko ovu knjigu uzme u ruke naučit će kako ne upasti u potištenost i očaj zbog svega što nas muči u našoj nutrini, našoj prošlosti i sadašnjosti i probudit će u sebi želju da „dotakne“ Onoga koji iscjeljuje i doživjet će snagu koja dolazi iz Njega. Na koncu don Fabio upućuje i kako da, jednom iscijeljeni, brinemo o sebi na pravi način, ponizno se suočavajući sa svojim slabostima i stalno hodeći u miru.

Knjigu Ozdravljenje duše u prijevodu Ivana Nekića možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.

Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.