1. Scott Hahn: Radost svijetu – Kako je Kristov dolazak sve promijenio (i još uvijek mijenja)

Ovo je knjiga za sve one koji žele da im Božić bude više od tradicije, za sve one koji traže istinu i ljubav u svojim životima, za sve one koji žele otkriti tajnu radosti darovane svijetu.

2. Fabrice Hadjadj: Biti otac sa svetim Josipom

U dvanaest nadahnutih lekcija koje povezuju Bibliju, predaju i vlastito obiteljsko iskustvo Fabrice Hadjadj nam na temelju života sv. Josipa nudi kratak i poticajan vodič za očinstvo i obiteljski život u ovo naše, vrlo zahtjevno vrijeme.

3. Lois Rock: Isusovo vrijeme – Mali vremeplov

Podignite prozorčiće i zavirite u prekrasne ilustracije koje će vam otkriti mnoštvo zadivljujućih detalja iz Isusove svakodnevice, iz razdoblja od prije više od 2 000 godina!”Isusovo vrijeme – mali vremeplov” je edukativna i interaktivna slikovnica koja će oduševiti vaše mališane!

4. Benedicte Delelis, Eric Puybaret: Životinje pripovijedaju Evanđelje

Životinje pripovijedaju Evanđelje jedinstvena je slikovnica opremljena čudesno lijepim ilustracijama koja donosi dvanaest dubokih i duhovnih, a ipak duhovitih i toplih priča, dajući glas dvanaest životinja spomenutih u evanđeljima koje pripovijedaju priču o Isusovu životu.

5. Tim Dowley, Helen Prole: Mali Isus – Priča o rođenju u Betlehemu

Zahvaljujući posebnim magnetskim stranicama s postavljenim prizorima te kompletom izrezanih magnetskih figurica ljudi i životinja, djeca mogu stvarati vlastite izmjenjive slike o Isusovu rođenju u Betlehemu i sami, uvijek iznova, oslikavati priču o Mariji, Josipu i malom Isusu.