U izdanju Salesiane objavljena je dugoočekivana knjiga Stvorene smo za nebo Tee Perović, supruge, majke četiriju djevojčica, profesorice i kolumnistice u kojoj govori o svojoj bolesti. Knjigu je započela pisati kako bi, suočena s dijagnozom teške bolesti, svojim malenim djevojčicama rekla sve što im nije imala prilike reći.

„Stvorene smo za nebo“ dirljivo je svjedočanstvo vjere, ljubavi i neizmjerne brige jedne majke za svoje kćeri kojima u oporuku ostavlja ono najvrjednije: duboku svijest da smo svi stvoreni za nebo.

Ova knjiga, podijeljena u dvadesetih pitkih, a bogatih poglavlja, svidjet će se svakom majci i svakom ocu, svakoj kćeri, ali i svakome od nas – jer se svatko bori s patnjom.

Čitatelj će u njoj, kroz Teino vješto ispripovijedano iskustvo shvatiti kako pronaći smisao u patnji i kako živjeti radosno, čak i kad su ovozemaljske realnosti naizgled teške.

Knjiga je dostupna u Salesianinoj web-knjižari i u većini knjižara diljem Hrvatske, a iz Salesiane najavljuju da će se uskoro održati i predstavljanje knjige.

Svjedočanstvo Tee Perović, koje smo objavili na našem portalu, dotaklo je brojne čitatelje. Možete ga pronaći OVDJE.

Foto: Marin Škarica