U Hrvatskoj se i ove godine održava manifestacija „Noć knjige“ s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. Uz manifestaciju „Noć knjige“, održat će se i prodajna akcija „Knjiga svima i svuda“. Tom prigodom, od 21. do 30. travnja nakladna kuća Verbum pripremila je u svim knjižarama Verbum i web knjižari Verbum.hr posebne popuste.

Sva izdanja u nakladi Verbum od 21. do 30. travnja snižena su 20%, a više od 60 odabranih naslova dodatno je sniženo od 30% do 50%.

Cjelovit popis knjiga s 20% popusta možete pogledati na poveznici ovdje, a više od 60 odabranih naslova s popustom od 30% do 50% na poveznici ovdje.

Iz ponude izdvajamo:

Na popustu od 20% između ostalog naći će se i Verbumovi noviteti, među kojima izdvajamo hit knjigu Ispovijesti vatikanskoga egzorcista. U ovim iskrenim ispovijestima upoznat ćete čuvenoga vatikanskog egzorcista oca Amortha ne kao fanatična čudaka ili moćna vjerskoga čarobnjaka, nego kao ponizna svećenika koji vjeruje u Božju moć i koji upravo tom Božjom snagom oslobađa ljude. Otkrit ćete izvor njegove duboke vjere, pouzdanja i iznimne hrabrosti i saznat ćete kako i sami pristupiti tom izvoru.

Izdvajamo i knjigu Samo istina, Moj život uz Benedikta XVI. Autor knjige Georg Gänswein, bio je uz Benedikta XVI. kao osobni tajnik gotovo dva desetljeća, sve do njegove smrti. U knjizi Samo istina daje uvide koje nitko drugi ne bi mogao imati i koji čitatelju omogućuju sudjelovanje u povijesnim događajima i vrlo osobnim iskustvima. Stoga je ovo knjiga za sve koji žele upoznati Benedikta XVI. izbliza i doista razumjeti njegov život, misao i ključne odluke, ali i sadašnji trenutak Crkve.

Od zanimljivih Verbumovih noviteta treba izdvojiti i knjigu Jedi, posti, slavi. Autor bestselera New York Timesa Jay W. Richards u ovom jedinstvenom vodiču pokazuje kako popularni trend povremenog ili isprekidanog posta upotrijebiti kao sredstvo za duhovno i tjelesno zdravlje. Spajajući najnovije spoznaje te bogatu vjersku tradiciju, Richards iznova otkriva sve blagodati ove stoljetne duhovne prakse. Pri tome koristi uvide i iz raznih vrsta prehrane: paleo, ketogene, prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata i sl., koje je združio s najsuvremenijim znanstvenim istraživanjima da predloži i detaljno obrazloži 40-dnevni program posta, koji se može primijeniti u bilo koje doba godine, ali i izvrsno uklopiti u pokorničko liturgijsko doba korizme ili došašća

Preporučujemo i roman Marija Magdalena. Služeći se stvaralačkim genijem i kršćanskom predajom, Dobraczyński knjigom Marija Magdalena želi osvijetliti lik te zagonetne žene iz Evanđelja uz čiji se život vezuju brojne i različite interpretacije. Pritom polazi od rečenice iz Evanđelja svetoga Luke koja kaže da je Isus iz nje istjerao sedam demona te je, u skladu s jednom od pretpostavki kršćanske tradicije, poistovjećuje s Marijom, sestrom Lazara i Marte, stavljajući je tako u ozračje obitelji iz Betanije koja je imala povlasticu uživati u ljudskom prijateljstvu i božanskoj ljubavi Isusa Krista.

Među hit knjigama svakako su i proslavljene knjige Jordana B. Petersona 12 pravila za život i Izvan reda. U knjizi 12 pravila za život pronaći ćete 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja će vam pomoći da dovedete svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red te da radeći na vlastitomu poboljšanju ujedno poboljšate i cijeli svijet. S druge strane, knjiga Izvan reda poziva nas da uspostavimo ravnotežu između kaosa i reda, ta dva temeljna načela stvarnosti, te nas vodi uskim i tijesnim putem koji ih razdvaja.

Za najmanje, tu su Biblija za hrabre djevojčice i Biblija za hrabre dječake. Ove sjajne knjige donose priče o hrabrim muškim i ženskim biblijskim likovima, kao nadahnuće i poticaj za sve hrabre djevojčice i dječake.

Osim toga, više od 60 odabranih naslova dodatno je sniženo i možete ih nabaviti na popustu od 30% od 50%. Među tim naslovima izdvojit ćemo popularne knjige kao što su Biti otac sa svetim Josipom u kojoj nam Fabrice Hadjadj na temelju života sv. Josipa nudi kratak i poticajan vodič za očinstvo i obiteljski život u ovo naše, vrlo zahtjevno vrijeme, Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom jedinstveni dnevnik pomoću kojeg ćete uspješno pročitati cijelu Bibliju u 365 dana, velika Kuharica sestre Nikoline s 555 prokušanih recepata. Tu je i hit knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, a za najmlađe izdvajamo Biblija za male čitaće.

Sve naslove koji su dodatno sniženi od 30% do 50% možete pogledati ovdje.

Manifestacija „Noć knjige“ i akcija „Knjiga svima i svuda“s prigodnim popustima odvijaju se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su otvorene od 8 do 20 sati te čije lokacije možete pogledati ovdje.

Isti popust vrijedi u knjižarama Verbum, kao i za online kupnju u web knjižari Verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga iznad 30 €.

Ne propustite ovu akciju i posjetite od 21. travnja do 30. travnja knjižare Verbum i web knjižaru Verbum.hr te između više od 800 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!

Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.