Potresnu ispovijest bivše ravnateljice klinike za pobačaje objavljuje nakladna kuća Verbum

Nedugo nakon što je dala otkaz na mjestu ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler, i po kojoj je snimljen i vrlo uspješan igrani film.

Prava za hrvatsko izdanje hit knjige Neplanirano otkupila je nakladna kuća Verbum, a knjiga u hrvatske knjižare dolazi 27. rujna.

Abby Johnson u knjizi opisuje kako je sa svojega položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju. Zbog tog se strašnog iskustva nakon punih osam godina rada u klinici za pobačaje pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“.

Na stranicama ove potresne knjige po kojoj je snimljen i istoimeni film Abby Johnson prvi put otkriva sve detalje svoje dramatične priče i osobna previranja koja su je dovela do potpune nutarnje preobrazbe.

Abby Johnson, kao osoba koja je bila u prvim redovima bitke i na pro-choice i na pro-life strani, u svojoj knjizi Neplanirano donosi jedinstven uvid u temu pobačaja koja izaziva političke kontroverzije. Stoga će ova knjiga biti intrigantna i onima koji se brinu o pravu na izbor i onima koji se brinu o pravu na život, kao i svima onima koji pomažu ženama suočenima s neželjenom trudnoćom.

Knjigu Neplanirano moguće je već sada naručiti u pretprodaji preko web knjižare www.verbum.hr, na linku ovdje. Svima koji se na takav način predbilježe za kupnju, knjiga Neplanirano bit će poslana izravno na kućnu adresu odmah po objavljivanju.

Više o životnoj priči Abby Johnson možete pročitati OVDJE.

Bitno.net